Tokyo

Met 36 miljoen inwoners de grootste metropool ter wereld, met het drukste station (3,7 miljoen reizigers per dag), de meeste restaurants (160.000), 368 michelinsterren, verdeeld over 281 restaurants, 157 Bib Gourmands, bizarre fashion, (te) kleine woonruimtes, gekke winkels, nog gekkere mensen..

Na Nagano, Sendai en Matsumoto hebben we weer zin in een grote stad, en dat is precies waar we naar toe gaan. We zijn klaar voor drukte, gekheid en chaos. We zijn in Tokyoooo!

Voor meer eetfoto’s zie Food Department

8 thoughts on “Tokyo

 1. Wat een freaky te gekke metropool zeg. Thijmen zou het te gek vinden al die übertoffe lichtjes, streetart, robots, mensenmassa’s, hippe mensen etc. Weer eentje voor op ons lijstje…

  Congrats met jullie anniversary!! x

 2. Hoi Mirte en Ruben ,
  wij reizen genieten en eten met jullie mee al is dat dan niet fysiek het geeft ons toch veel plezier om het op deze manier te beleven . Mirte dat is ook wel dankzij de de goede en sprankelende foto’s en filmpjes die jij maakt . Wat ons betreft reizen wij nog steeds met jullie mee en voor jullie ga zo door en geniet met alle zintuigen en elke vezel in jullie lijf .
  Lieve groeten van Willem en Coos Witte de ouders van Tim en Niels oftewel Broelando en Pilando

 3. Hi Mirte,

  Ik volg jullie al sinds vertrek, maar dacht ‘laat ik nu eindelijk eens reageren’…Wat een super! (eet) foto’s maak je zeg….echt genieten….
  Heb al weer een hoop ideeën opgedaan voor nieuwe tripjes 🙂
  Ben erg benieuwd naar Taiwan….staat als eerstvolgende op onze ‘ to see’ list.
  Blijf lekker genieten daar….ik (wij) wachten weer op de mooie foto-verslagen.

  Groetjes,
  Rachèle
  (Destino-regular…dat zijn er vast meer ;-p)

  1. Bedankt Rachèle,
   En wat ontzettend leuk dat je een berichtje achter laat! Het reizen is fantastisch en Taiwan te gek. Echt een aanrader! Ik probeer een dezer dagen nog Taipei op de site te zetten. Nog meer inspiratie, wordt moeilijk kiezen zo.. Of jullie doen het gewoon allemaal! 😉
   Groetjes, ook aan je man, XX

 4. Minimaliseren bij een sanitaire stop, hahaha Ruubje! Tof de foto’s en filmpjes, geeft alweer een prima indruk van jullie belevenissen. Kusjesxxx

 5. Prachtig wat een bruisende stad. leuk dat je filmpjes maakt en de geluiden te horen zijn. Die oversteekplaats, indrukwekkend, en het feit dat de japanners elkaar die ruimte geven. Het lijkt me ook wel een gekke ervaring zo meegezogen te worden door de stroom van het oversteken.( Je maakt wel hele mooie foto`s Mirte!)
  5 jaar verkering, waauw en dat samen te vieren in Tokyo, fantastisch, gefeliciteerd.
  liefs xx

 6. 一緒にあなたの5周年おめでとうございます!
  (Issho ni anata no 5-shūnen omedetōgozaimasu!)

  Op naar de volgende 5!

  Japan doet zijn reputatie wel eer aan zeg!

  We hebben er weer van genoten.

  Monika en Tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *