Food department

Voor de liefhebbers, maar vooral voor onszelf, als reminder…

INDONESIË

Yogyakarta:

Bandung:

Jakarta:


SINGAPORE


MALEISIË

Borneo:

Kuala Lumpur:


CAMBODJA

Phnom Penh:


THAILAND

Pai:

 

Chiang Mai:

 

Bangkok:


VIETNAM

Da Nang:

 

Hue:

 

Hoi An:

 

Nha Trang:

 

Dalat:

 

Mui Ne:

 

Ho Chi Minh City:

 

Sapa:

 

Hanoi:


TAIWAN

Kaohsiung:

 

Hualien:

 

Taipei:

 


JAPAN

Tokyo:

 

Matsumoto:

 

Sendai:

 

Nagano & Yamanouchi:

 

Kyoto:

 

Osaka & Kobe:

 


ZUID KOREA

Busan:

 

Jeonju:

 

Seoul:

 


CHINA

Shanghai:

 

Beijing:

 

Pingyao:

 

Xi’an:

 

Jiuzhaigou:

 

Chengdu:

 

Guangzhou:

 

Hongkong:

 

24 thoughts on “Food department

  1. Lekker!

    Ideaal om te integreren in een reis, eten moet je toch… Dan maar beter lekker en lokale dingen proberen. Krijg meteen honger van de foto’s!

  2. hmmm, die oestermix en die buikspek met morning glory, hmmm.. mm!

    je krijgt er wel een spits toetje van oh, bearded one!

    LJLTG!

    x

    Bux

  3. Wieger wees me op deze site. Prachtig! Ben liefhebber van Aziatische keuken, maar heb op jullie – mooie – foto’s gerechten en ingrediënten gezien waarvan ik zelfs bij benadering nog nooit had gehoord…Very interesting, guys!

    1. Hey oom! Wat leuk dat je ons gevonden hebt. Mede dankzij onze horeca achtergrond staat eten centraal gedurende onze reis. We proberen overal waar we zijn de lokale/landelijke specialiteiten te eten, vinden we zeer interessant en vooral ook erg lekker!
      Mirte beheert de hele site en probeert wekelijks een update te plaatsen.
      Voel je vooral vrij om ons te blijven volgen!

      Groeten ruben en mirte

  4. Doe mij maar 2 zee-egels vooraf, dan een schuimend soepje en een houtoven-eend to go, please!

    Echt heerlijk om te kijken en te lezen… thanks!

  5. Heel goed zeg, wat een inspiratie!
    Skiebeliebiebimbab is een leuke, kun je alle kanten mee op ; )
    Wel veel enge dingen hoor, dat durf ik allemaal niet. Is het een beetje te doen om ‘receptjes’ van wat lekkers mee te nemen? Go foodies!

  6. Ha Mirte en Ruben. Net jullie blog bekeken. Wat een prachtige foto’s en ook zitten watertanden bij de voedselfoto’s. Phoe!!! Maar die opiumvis kon mij niet bekoren terwijl hij volgens jullie heerlijk was. Ik ben teveel verwend met pangasius van de AH, keurig met 2 in een pakje, zonder kop vooral 🙂 Jullie zullen qua culinair wel veel opsteken daar aan de andere kant van de wereld. Geniet ervan!!! Veel liefs, Marieke.

  7. Wat ik daar nog aan toe wil voegen: die pic onderschriften zijn niet alleen een heel slimme (naslagwerk-wise) move, maar tevens erg vermakelijk. Go Mirt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *