Shanghai

Shanghai vinden we een fijne stad. Misschien omdat het westerser aanvoelt, misschien omdat we al een paar weken onderweg zijn en het ritme beter voelen, misschien omdat we hier van onszelf niet perse alle highlights hoeven te zien. We dwalen door de stad, we bezoeken de vismarkt waar de lokale restaurants hun garnalen halen, we shoppen een beetje, en we eten weer erg lekker. Het leven is fijn zo.

Voor meer eetfoto’s zie Food Department

6 thoughts on “Shanghai

 1. Dit is wat anderers dan de andere keren maar ok heel tof van die heeele hoge gebouwen echt TOF!!
  (Ik mis jullie wel)

 2. Wat een mooie stad en wat een mooie foto`s. Ik snap dat je je hier thuis voelde in Shanghai, het heeft wel iets weg van Rotterdam, historische oude panden en hypermoderne hoogbouw! Wel absurdistisch om te zien dat krekels in een potje als deurbel worden gebruikt. Dit is toch wel een fantasie die erg ver gaat. En ja waar halen ze al die soorten vis vandaan en de belangstelling voor het eten van insecten, reptielen enz. Even wennen lijkt me. Maar jullie hebben de stap al gemaakt om de padden te proeven en nog lekker ook. En wat indrukwekkend de foto`s van de Chinese muur, Wauw. Veel liefs x

 3. Wat ieder ander zegt: Geweldig reisverslag, echt!

  De stijl die jullie hebben te pakken (per bestemming een kleine intro, mooie foto’s die de werkelijkheid prima weergeven met de zeer treffende bijschriften) is ‘100% SPOT ON’.

  Zien uit naar meer van al dit moois!

  XX

  Thijs, Wies & Kidz

 4. Wat een fantastische updates weer!
  We kijken met veel plezier (en verbazing over oa. zeepiemels) naar de foto’s.
  Geniet van de dingen die nog komen gaan.

  Groetjes van Monika en Tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *