Osaka & Kobe

Kon’nichiwa Japan!

Wat heb ik hier lang naar uitgekeken. Ik kan niet eens vertellen waarom Japan me zo interessant leek, maar al lang geleden wilde ik naar het land van de rijzende zon. En het valt niet tegen. Overal op je sokken naar binnen, slapen op rieten matjes, uiteraard de beste sushi ever, je kan van alles uit een automaat trekken, supermodern, prachtige historie, lekker flashy ook met gigantische stripfiguurballonnen en heel veel neon (ze zijn hier ook dol op gokpaleizen), en de mensen zijn fantastisch lief en leuk. En beleefd. En netjes en sociaal. En gewoon heel aardig.

Voor meer eetfoto’s zie Food Department

5 thoughts on “Osaka & Kobe

  1. Het contrast tussen die uniformen en die foto met die überhipsters op dat zebrapad is mooi. Die capsules zijn ook tof zeg!

  2. Heb weer met veel interesse bekeken. Ook hier heb je een leuke sushi-tent in de nieuwe Markthal Gaan we over een jaartje of zo wel een hapje eten. Zien/spreken we elkaar deze week nog op skype?

  3. Zo te horen genieten jullie van dit mooie Japan, met zijn stijlvolle begroetingen, kleurrijke vormgeving en heerlijke sushi. Ik ben vandaag ook sushi gaan eten en vertelde het meisje over jouw ervaring van sushi eten in Japan, ze snapte meteen wat je bedoelde.
    Het spreekt mij wel aan midden in de stad `n plek waar je een wens kan doen of even stil kan zijn. Ik vind de plaatjes die je laat zien over Osaka & Kobe ook `n beetje op een kermisattractie lijken ervaren jullie dat ook zo! Weer een mooie serie. liefs sjanet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *