Kyoto

Kon ik geuren maar fotograferen, want o, wat ruikt het hier lekker. Naar hout en dennenbos, zoveel houten huizen, boeddhistische tempels en shinto-heiligdommen. En ze zijn prachtig. We bezoeken ze allemaal! Nee niet allemaal gelukkig, het zijn er meer dan 2000. Door zijn historisch erfgoed is Kyoto gespaard gebleven van bombardementen in verschillende oorlogen. Da’s fijn want nu kunnen wij er mooi naar kijken. En aan ruiken. Het is hier wel meteen wat toeristischer, ook al merken we daar niet heel veel van. Misschien zijn we inmiddels gewoon heel goed geworden in De Toerist te ontwijken. (wat zijn wij dan?). Zie hier onze tempeltourdekyoto!

Voor meer eetfoto’s zie Food Departement

10 thoughts on “Kyoto

 1. Kyoto!! door de manga Samurai X wil ik heeeel erg graag daar naartoe, Al Jaren, nice om te zien dat jullie het daar leuk hebben gehad! ik ga zekerwel een keertje naartoe. mooie stad!

 2. Wat een prachtige foto`s en wat zien jullie mooie dingen. Dit is wel een stad naar m`n hart. Ik hou ook erg van die verschillende sferen mooie tempels en Boeddhabeelden en ook de combinatie met een mooie natuur, geweldig.
  Het lijkt me ook heerlijk om te fietsen en zo de omgeving te leren kennen.
  Prachtig!

 3. Wauw wat een fijn land,zeg… we must go too!

  Xxjes vanuit een saai en burgelijk nl

  Ps: @upoe… I afraid is necessary! Tjut up!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *