Nagano & Yamanouchi

Nagano en Yamanouchi in drie dagen, met veel natuur, prachtige herfstkleuren en ontzettende gastvrijheid. En apen. En even helemaal niks. Met een onsen waarin we weken zouden kunnen weken, Japanse traditie, de afwisseling tussen stads en natuur, de pracht van Japan. Het doet ons goed, het is hier fijn. Japan is fijn. Het is dat jullie allemaal in Nederland zijn, anders zouden we hier zo kunnen blijven. Kunnen jullie niet gewoon met z’n allen naar Japan verhuizen?

Voor meer eetfoto’s zie Food Department

6 thoughts on “Nagano & Yamanouchi

  1. Naar Japan verhuizen? Goed idee, maar wat heb ik daar aan mijn seizoenskaart voor Ajax? Overigens, geweldige foto’s (vooral ook van die herfstkleuren) en spitse tekstjes! Hoe langer de reis duurt, hoe jaloerser ik op jullie word.

  2. Prachtig weer, die foto’s, het eten, de verhalen! Mooi hoor. En die herfstkleuren! Ik vond het in Azië ook zo fijn om op plekken met mooie natuur te zijn en even te ontsnappen aan overvolle steden met te veel herrie en uitlaatgassen. Er staat je qua natuur nog wat te wachten in NieuwZeeland!
    Veel plezier, we genieten van jullie verhalen.
    Frank en Angela

    1. Leuk om te lezen, daar doen we (lees Mirte) het voor. Nieuwzeeland wordt naar verwachting het spetterende einde van onze reis, of niet natuurlijk 😉 in ieder geval iets om naar uit te kijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *