Mui Ne

We vertrekken met de trein en onze brakke hoofden naar Mui Ne. We moeten alledrie nog een beetje bijkomen van oud en nieuw. Maar daar hebben we hier gelukkig alle tijd voor. Ik ben nog steeds strontverkouden maar met mijn oor gaat het iets beter, alleen beetje jammer van die antibioticakuur.

Mui Ne ligt aan de kust en is een heus Russisch feestje. Op elke kaart vind je een Russische salade (elke kaart is in het Russisch), er zijn zelfs winkels waar men geen Vietnamees of Engels spreekt, maar Russisch. Elke Vietnamees spreekt hier trouwens ook Russisch. Ons poepsjieke resort maakt het overschot aan Russen en het gebrek aan een fatsoenlijk strand meer dan goed. Want wat is het fijn! Wat we hier doen is zo goed als, eh, helemaal niks. Lekker luieren op een bedje in de zon, veel seafood eten, langs de branding struinen en Mara en ik doen nog een yogaklasje (Ruben wilde niet mee doen, gek he).

Voor meer eetfoto’s zie Food Department.

12 thoughts on “Mui Ne

 1. Haihai, hier sneeuwt het en iedereen wordt ziek, maar jullie zlog brengt altijd weer wat zon in huis…

  Thanks sweeties!

  X

  Jmsq

  1. We doen het graag, we hopen dat iedereen dan ook weer snel beter wordt!
   Btw Buxie, Juni 2015, 2e KA van dit jaar ben ik er hoogstwaarschijnlijk weer bij, hoe lang kan/mag je vrij nemen van de baas ;)?

 2. Jullie foto’s met bijschrift: altijd leuk en interessant, ook nu weer.
  En de noodlesoupteller staat nu op 66, goed zo!
  In de ‘Gazet van Ho Chi Minhstad’ las ik:
  “De 130-jarige Huang Sim-lum schrijft haar hoge leeftijd toe aan de dagelijkse consumptie van een flinke bak noedelsoep”.
  Geef ik maar effe door, want jullie lezen die krant waarschijnlijk niet.
  Veel plezier!

 3. Wat ziet dit er allemaal relaxt uit en wat een prachtige foto van de 3 vissen naast de foto van jullie drietjes!!

 4. Geweldig hoor !! Weer even mijn achterstand ingehaald ziet er erg goed uit allemaal!!! Heerlijk ook die foto’s met al dat lekkers!!! Fijn om te zien dat het goed gaat!! Enjoy!!!

  Kan niet wachten tot het eerste kwartaal annaaltje luben!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *